• July 22, 2024

Den hurtige køkkenhave for begyndere

Du havde tænkt dig virkelig at starte din egen køkkenhave i foråret, men det er allerede sommer. Alligevel er det ikke for sent at starte en køkkenhave. Kom i gang i dag!

Måske ser du smukke køkkenhaver i dit område, og du synes, det er for sent at starte. Men som nybegynder gartner kan du også starte en køkkenhave i begyndelsen af ​​sommeren. Og det går endnu hurtigere. Disse tips vil helt sikkert hjælpe.

Tip 1: gå efter eksklusivt
Dyrkning af spinat eller grønne bønner er stadig muligt om sommeren. Væksten er nu meget hurtig. Meget kan dog gå galt med denne afgrøde, og hvis du kigger i supermarkedet, er disse grøntsager billige og let tilgængelige.

Gå efter overraskende grøntsager, som du ikke finder i butikken. Raddiccio eller rød salat for eksempel. Hvis du dyrker sorten Red from Verona, har du efter vinteren et flot rødt salathoved, som er særligt lækkert stuvet i olivenolie. Dild og palmekål er også gode eksempler på specielle krydderurter og grøntsager, som fås i begrænsede mængder og er nemme at dyrke fra sommeren og frem. Stikkelsbæret er et lækkert og smukt bær og er eksklusivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *